Containerlås

Denne container låse type 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem.

Den sikreste containerlås

Denne container låse type 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem. Vi har demonstreret hvordan det patenteret løse systemet virker, i videoen som du finder i slutningen af artiklen. Dette nye smarte system sikre at vores container lås er markedet sikreste containerlås.

Vores containerlås er konstrueret således at ved forsøg på udbore af cylinderen, vil cylinderen rotere omkring en fast monteret aksel. Som demonstreret i den sidste af de to videoen. Den anvendte cylinder er af type KABA Expert Plus. Cylinderen i containerlåsen er patent beskyttet til og med 2032. Cylinderen er monteret i et hærdet glidestykke som glider i en hærdet massiv holder. Cylinderen er placeret på enhedens underside af hensyn til beskyttelse mod vejrlig. Låsen fastgøres fra containerens inderside med 6 stk. M12 knækbare bolte.

Certificeret containerlås

Danish Safety Locks låsetype 01 er konstrueret med et nyt patenteret låsesystem. Systemet er patenteret i EU, USA, Canada og Australien og cylinderen er patentbeskyttet til år 2032. Containerlåsener derudover forsikringsgodkendt efter SSF 1051 i Klasse 5. Containerlåsen er indskrevet i Forsikring & Pension.

Tilbehør til containerlåsen

Danish safety lock Containerlås leveres med en KABA cylinder af typen: Expert Plus, med 2 nøgler samt et sikkerhedskort til genbestilling af nøgler. Vores containerlås kan fås med systemnøgler på forespørgsel. Containerlåsen leveres med bore lære samt en monteringsvejledning. Vores containerlås passer til standard containere med dørtykkelse på 50 mm. og kan leveres med bolte for anden dørtykkelse.

Tilbehør og mål & materiale

Containerlåsens udvendigt venstre beslag måler: H: 64mm, Br: 65mm, Lgd: 82mm. Venstre beslag er beskyttet af højre beslag i aflåst position og er udført i kromatiseret materiale. Venstre beslag monteres med 3 stk. 12mm knækbolte. Højre udvendigt beslag måler: H: 70mm, Br: 97mm, Lgd: 215mm. Containerlåsens beslag er udført i hærdet kromatiseret materiale og monteres med 3 stk. knækbolte indvendige anslagsplader måler: 90mm x 90mm x 8mm.

Danish Safety Lock

Kontakt os for pris

Har du spørgsmål, eller ønsker pris eller mere information er du velkommen til at kontakte os.