Om os

Danish Safety Lock ApS blev stiftet i Januar 2016.

Om Danish Safety Lock

Danish Safety Lock ApS blev stiftet i Januar 2016. Danish Safety Lock ApS er bygget op omkring ejerskabet af patentet på et roterende låsesystem. Låsesystemet er det mest sikre system indenfor låse til containere og olietanke og er patenteret i EU, USA, Canada og Australien. Der er fra 2016 og til i dag udviklet og produceret en containerlås og en olietank lås. De 2 emner er begge testet og certificeret i henhold til RISE-normerne for de pågældende typer låse.

  • Containerlås er godkendt i Grade 5
  • Olietank lås er godkendt i Grade 4

Begge låse bliver produceret på en Dansk virksomhed i henhold til de gældende ISO-normer. Danish Safety Lock ApS vil fremadrettet øge antallet af produkter og det vil gælde for alle produkter at de vil blive certificeret i den højest mulige klasse. Når du køber en lås igennem os, er du sikret en lås, der ikke kan udbores, da et forsøg på at udbore cylinderen, vil få cylinderen til rotere omkring den fastmonteret aksel.

KONTAKT OS

Vil du høre mere om vores virksomhed eller vores containerlåse? Så kontakt os i dag på telefon 20 33 58 04 eller på mail palle@safetylock.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.